یکی از معضلات و عوارضی که اکثر متقاضیان جراحی زیبایی بینی را درگیر می کند ، تورم بعد از عمل می باشد. این ورم تا ماه ها ماندگار است و می تواند روی شکل جدید بینی را پوشش دهد. البته که این عارضه به صورت خود به خود برطرف خواهد شد ، اما شما نیز می توانید یک سری اقدامات را برای کاهش آن انجام دهید. برای مثال چسب زدن بینی بعد از عمل یکی از آن ها می باشد. این کار حتما باید با آموزش پزشک انجام شود ، در غیر این صورت ممکن است چسب زدن به بینی حتی تاثیر عکس داشته و تورم را بیشتر کند. در این مقاله اطلاعاتی را در این باره بیان کرده ایم.
فیلم آموزش چسب زدن بینی توسط دکتر صباغی
مزایای زدن چسب به بینی بعد از جراحی
همانطور که گفتیم ، از مهم ترین فواید این اقدام کاهش و کنترل تورم بینی می باشد. البته که این تنها مزیت آن نیست و می توان موارد زیر را هم ذکر کرد :
- طول دوره نقاهت کاهش قابل توجهی می یابد
- با کاهش تورم ، تنفس نیز به شکل بهتری انجام می شود
- ظاهر بینی بهبود خوبی یافته و متقاضی می تواند زودتر نتیجه نهایی را ببیند
- کبودی در مدت زمان کوتاه تری رفع خواهد شد
توجه داشته باشید که نیازی نیست همیشه چسب زدن بینی به انجام برسد ، گاهی نیز بسته به تشخیص جراح خوب بینی در تهران بیمار تنها باید شب ها و حین استراحت روی بینی خود چسب بزند. شب ها ، بینی بیشتر ورم می کند و بهتر است در طول این زمان روی بینی چسب باشد.
در صورتی که تمایل به مشاوره دارید ، با شماره زیر تماس بگیرید.
09934949155
اگر به بینی چسب نزنیم چه اتفاقی می افتد؟
همانطور که پیش تر نیز مطلع شدید تنها باید به دستور پزشک خود چسب زدن بینی را انجام دهید و سپس به تشخیص ایشان آن را کنار بگذارید. دکتر صباغی نحوه درست چسب زدن به بینی را در جلسه ویزیتی که بعد از عمل برگذار می شود به بیماران خود آموزش خواهند داد. سپس بسته به اینکه هر متقاضی در چه وضعیتی است و چه نوع پوستی دارد ، مدت زمان چسب زدن را تعیین می کند.
باید توجه داشته باشید که در صورتی که چسب بینی را درست و اصولی نزنید ، ممکن است مشکلاتی در پی آن رخ دهند که در ادامه ذکر کرده ایم :
- طولانی تر شدن مدت زمان دوره نقاهت
- تورم برطرف نخواهد شد و یا به شدت آن افزوده می شود
- ممکن است فرم بینی بهم بریزد و نتیجه مورد نظر ایده آل نباشد
- امکان دارد در پی آن عوارضی رخ دهند که از پیش بینی نشده بودند

نحوه اصولی چسب زدن بینی بعد از عمل
چسب های بینی ، مدل های مختلفی دارند که برخی از آن ها نیز خاصیتی دارند که به بینی فشار وارد می کنند. ما در این قسمت نحوه چسب زدن بینی بعد از جراحی را بیان کرده ایم ، اما توصیه می شود به این مقاله اکتفا نکرده و آن را از جراح خود فرا گیرید.
- چسب زدن به پل بینی : شما باید کار خود را از پل بینی شروع کنید. به این منظور تکه های کوچک چسب را جدا کرده و از پایین بینی ، به سمت بالا بچسبانید. در نظر داشته باشید که کمی از چسب ، باید روی تکه قبلی قرار بگیرد. این کار را تا زمانی انجام دهید که کل بینی پوشانده شود.
- چسب زدن به نوک بینی : در مرحله بعدی چسب زدن بینی بعد از جراحی ، باید یک تکه چسب که نسبت به تکه های قبلی بزرگ تر است را بردارید. قسمت وسط این تکه را زیر نوک بینی قرار داده و کناره های آن را در دو طرف بینی فیکس کنید. در این زمان چسب حالت V شکل به خود می گیرد. توجه داشته باشید که در این مرحله روی سوراخ های بینی را نپوشانید.
- تکرار مرحله یک : یک بار دیگر با تکه های کوچک روی بینی را بپوشانید.
به یاد داشته باشید که شرایط هر کس با دیگری متفاوت است ، بنابراین ممکن است نیاز باشد برخی از بیماران فقط شب ها چسب بزنند و برخی دیگر روزها نیز این کار را انجام دهند. در این وضعیت بعد از چسب زدن بینی نباید تا چند روز آن را بلند کنید.
نکته مهم در این قسمت این است که بلند کردن چسب نیز به اندازه قرار دادن آن روی بینی اهمیت دارد. زیرا اگر این کار غیر اصولی انجام شود ، باعث بدتر شدن ورم شده و تمام تاثیر چسب بینی از بین خواهد رفت.

چگونه چسب را از روی بینی خود جدا کنیم؟
در قدم اول برای جدا کردن چسب از روی بینی ، ابتدا زیر دوش آب گرم بروید تا چسب روی دماغ کاملا مرطوب شود و سپس به آرامی بر روی آن صابون بزنید. این کار باعث میشود که روند جدا کردن چسب آسانتر شود.
سپس با آرامی و با استفاده از لبه ناخن یا ابزاری مثل موچین ، شروع به جدا کردن چسب از روی پوست کنید. تا جایی که ممکن است، پوست را نکشید تا از آسیب رسیدن به آن جلوگیری شود.
تعویض چسب دماغ هر چند وقت یکبار انجام شود؟
زمان مناسب برای تعویض چسب دماغ بستگی به نوع پوست بینی هر فرد دارد. افرادی که پوست بینیشان معمولی است ، میتوانند هر روز یکبار چسب را عوض کنند.
درحالیکه افراد با پوست بینی بسیار چرب ، ممکن است نیاز داشته باشند هر روز دو تا سه بار این کار را انجام دهند. همچنین ، افرادی که پوست بینی خشکی دارند ، میتوانند هر سه روز یکبار چسب را تعویض کنند.
پس از جدا کردن چسب ، بهتر است دو الی سه ساعت به پوست بینی اجازه دهید تا به طور کامل هوا بخورد و تنفس کند. سپس میتوانید مجدداً چسب را بزنید. این روند باعث میشود از آسیب و کشیده شدن پوست بینی جلوگیری شده و چسب به خوبی به پوست متصل شود.
جهت دریافت مشاوره رایگان در واتس آپ پیغام بگذارید.
از چه نوع چسب بینی باید استفاده کنیم؟
برای چسب زدن به دماغ پس از عمل ، بهتر است از نوع ضد حساسیت آن استفاده شود. معمولاً یک رول نوار کاغذی با عرض 1.5 سانتی متر به عنوان چسب بینی در داروخانه ها به فروش می رسد.
پیش از خرید ، به متصدی داروخانه اطلاع دهید که نیاز به چسب مناسب برای بینی دارید تا راهنمایی کامل تری درباره بهترین مارک موجود در بازار را دریافت کنید. اسم این نوع چسب ممکن است در زمانهای مختلف تغییر کند ، اما مشاوره با دکتر داروساز می تواند به شما کمک کند تا بهترین نوع چسب بینی را انتخاب کنید.
سخن آخر
چسب زدن بینی بعد از عمل ، یکی از مفیدترین اقداماتی است که به منظور کاهش تورم و شکل دادن به بینی انجام می گیرد. این اقدام باید به دستور و با آموزش پزشک انجام شود تا مشکلات بیشتری در پی آن رخ ندهند. پس توصیه می شود هنگامی که برای برداشتن آتل به مطب جراح خود مراجعه کردید ، این رویکرد را از ایشان آموزش بگیرید و طبق دستور انجام دهید.